Helgen

Corn 2010-12-06 13:25 (1 kommentar)
I helgen har vi umgåtts hejdundrande mycket. I fredags hos kompisarna som bor alldeles nära och är oss väldigt kära, vi lagade indiskt och bara skruttade omkring i stora bondköket och jag degade ihop lite naanbröd lätt som en plätt och vi eldade i öppna spisar och drack en liten skvätt vin och framåt natten åkte vi hem, vi och våra gossar.
På lördagförmiddagen kom andra fina vänner från Stockholm, och vi har gått på stan och fikat och ätit och pratat och min vän och min son har bondat järnet tack vare Star wars och Harry Potter-prat. Det var fint. I går, söndag, gick vi en promenad till byloppisen, jag köpte en gammal skolplansch som handlade om RIS, sen var det dags för vännerna att åka hem och för mig att göra ugnspannkaka.

Sen spelade jag tv-spel i ett par timmar, påhejad av mitt största fan, den sexårige sonen, och sen åkte vi huxflux till stan eftersom jag tycker att min käraste mamma behöver en spark nu när hon bor här i norrland, så vi köpte en sån och så fick hon den i julklapp. Med en liten röd rosett på. Fint!

Och nu är det måndag och det luktar avlopp i badrummet och jag vet inte varför så jag ignorerar det och eldar rejält och bakar kaka istället. Och snart åker jag och jobbar.

Anni

Kära mamma behöver en spark :-) Jo, jag fattar men det lät kul!

2010-12-06 19:53:53


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.