Day 19 – Something you regret

.jag 2010-11-30 06:14 (1 kommentar)
jag tänker ibland hur små tillfälligheter kan få väldigt stora konsekvenser. som till exempel den gången när jag och en kompis hade lovat att passa hennes mammas katt, och när vi hade hämtat den så missade vi bussen vi skulle byta till, och eftersom det regnade så gick vi in i väntsalen på järnvägsstationen. och därinne stod det några killar som började snacka med oss, och en av dom blev så småningom far till mitt ena barn. och ibland tänker jag att tänk om min kompis mamma aldrig hade behövt någon kattvakt, tänk om vi aldrig hade missat den där bussen, tänk om det inte hade regnat den dagen; hur skulle livet ha blivit då?

förr tänkte jag väldigt mycket på sånt, nu försöker jag att inte göra det. och jag försöker att inte ångra så mycket för jag har en tendens att gräva ner mig och skuldbelägga mig själv; det är väl så jävla lätt att sitta med facit i hand och tänka att man skulle ha gjort annorlunda, men det är ju så dags.

förr trodde jag alltid att livet skulle ha blivit så mycket BÄTTRE om jag bara hade valt annorlunda. men det kunde ju precis lika gärna ha blivit precis tvärtom. det är sånt man aldrig får veta.

så: non. je ne regrette rien.
det är inte riktigt sant, men det får duga.

crackgrrl!

sa tanker jag ofta... inte nodvandigtvis med nagon positiv eller negativ spin, mest ar jag nog bara fascinerad over hur slumpen kan leda till livsavgorande beslut och handelser.

2010-12-01 04:50:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.