Day 14 – What you wore today

.jag 2010-11-24 11:09 (3 kommentarer)
jamenvadfan, det här känns ju som en upprepning, hur intressant kan det vara? jag är så jävla ointresserad av kläder. eller ibland kan jag ju tycka att andra ser coola eller snygga ut i sina kläder, men jag tycker det nog inte tillräckligt mycket för att göra någonting åt min egen snäppet-över-baglady-stil.

ja, men just nu har jag i alla fall arbetskläder på mig. senare ska jag byta till mina åka-till-och-från-jobbet-kläder, för att senare byta om till träningskläder. eftersom dagens utbildning blev inställd IGEN, för hundrafjortonde gången eller så. tröttsamt och hattigt, men det innebär ju åtminstone att jag hinner träna idag. har inte riktigt bestämt mig för vad, men kanske spinning. musklerna verkar vara i fin form, jag fick inte ens träningsvärk efter måndagens styrketräning trots att jag tyckte att jag tog ut mig rätt hyfsat. kondition däremot, är uppenbarligen mer färskvara än muskelstyrka, och efter ett år med noll löpträning så behöver någonting hända på den fronten. så ja, spinning blir det nog.

men först ska jag gräva vidare i mina ständigt växande jobbhögar.

Bonita!

jag har sett den här listan och jag tror att det för vissa blivit en viss omskrivning av denna. Den första handlade om vad man hade på sig. Den här ska tydligen vara mer i stil med "Men vad i herrans namn satte jag på mig?"

2010-11-24 11:56:22

Moot

haha bonitan. Den vore kul att skriva om!! man växte ju om på 80 talet...

2010-11-24 12:14:35

crackgrrl!

har ar annu en 80-talist. ja, det hade varit kul att se vad folk hade for grasliga klader pa den tiden... med BILDER, tack! :)

2010-11-24 15:25:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.