Day 13 – This week

.jag 2010-11-23 12:02 (3 kommentarer)
den här veckan är en HELVETESVECKA på jobbet, precis som alla andra veckor just nu känns det som. julledighet, ja tack, men NÄR DÅ? vi ska byta affärssystem, det är ju en rätt komplex historia. utbildningen för detta har skjutits upp och ställts in flera gånger, men i morgon och på torsdag ska det vara dags. och jag har kikat lite på utbildningsmaterialet och jag fattar INGENTING. de andra som ska vara med har redan gått ett utbildningssteg, men det rörde inte de bitar som jag ska jobba med, så därför fick jag hoppa in lite mitt i alltihop. känns ju...sådär, kan jag tycka. men det är bara att försöka hänga med.

vid sidan av denna utbildning jobbar jag med två jätteprojekt, ett som är svårt och ett annat som inte är särskilt svårt men som istället kräver mycket labbande, och det tar en massa tid. en riktigt dålig kombination med andra ord. dessutom ska jag ha avstämningsmöte i det första projektet på fredag morgon, och jag känner att jag inte alls har kommit så långt som jag tycker att jag kanske borde ha gjort, eftersom jag hela tiden måste springa iväg och hålla koll på de analyser som hör till det andra projektet. bääh.

ikväll är det avslutning på hundkursen och det vill jag inte missa. sen har jag fått en gratis träningsvecka på det nya träningstället och tanken var att jag skulle kunna prova på lite olika pass och känna om själva stället är något för mig, INNAN jag binder upp mig med medlemsskap och hela alltet. och den gratisveckan är NU, jag lusläser schemat och försöker få ihop det, det finns många pass som verkar roliga men just den här veckan blir det knepigt att få ihop både träningspass och hundkurs och jobbkurs. FUCK. men det är inte mycket att göra åt.

ja, och ute hällregnar det, tunga droppar snöblandat regn. jag har ingenting emot att vara ute i regn och rusk, men jag har svårt för dagar när det liksom aldrig blir något riktigt dagsljus.

i helgen tror jag åtminstone inte att vi har något planerat, så jag hoppas på mycket tid framför kaminen, med böcker och filmer och hångel och levande ljus. så hoppas jag att det blir.

nu: lunch.

AnnA

Byta affärssystem är inte kul, vi är mitt uppe i det nu. Ett långdraget projekt som sträcker sig en bit in på nästa år. Och sen ska man få det att fungera i praktiken också...

2010-11-23 12:59:58

.jag

@AnnA: exakt...här är tanken att vi ska gå igång i skarpt läge 1/1 2011...LYCKA TILL, säger jag, det är typ 4 arbetsveckor kvar. och detta innefattar även att koppla ihop affärssystemet med befintliga processdatorer plus en ny produktionsanläggning som inte finns än...jomen det kommer nog att gå bra det här. eller kanske inte.

2010-11-23 13:31:17

morsan

*gapskrattar* Oh så glad jag är att jag är pensionerad! Hoppas det går bra för er <3

2010-11-23 14:23:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.