Så mycket tv

Jazzie 2010-11-08 15:37 (2 kommentarer)
Jag tittar mycket på tv. När jag är hemma står oftast tv'n påslagen vare sig jag tittar eller inte. Och när den står på så blir det ju att man tittar mer än det kanske var tänkt.

Så jag ser rätt mycket av det som visas på tv. Men det är väldigt lite som jag följer ordentligt. Och av de serier jag tittar på mer aktivt så är det ändå ganska oengagerat. Det är sällan som jag planerar mitt liv efter vad som går på tv.

För några år sen var Grey's Anatomy ett program som fångade mig. Som faktiskt fick mig att försöka få sociala event att ligga på tisdag eller torsdag snarare än onsdagar. Bara för att Grey's gick på tv. Men det är nog första gången på... ja, kanske någonsin.

Tv-kanalernas helgunderhållning har jag inte stått ut med sen Razzel gick på tv. Oavsett om det hetat Söndagsöppet, Äntligen Lördag eller vad allt skit har hetat genom åren. Jag HATAR familjeunderhållning som sänds på lördag-söndag. Och jag kräks på såna där helkvällsprogram som är tänkt att passa hela familjen. Jag ser hellre en film. Eller en bra serie.

Men nu har det kommit ett program som jag verkligen blir engagerad i. Ett program som jag verkligen inte trodde var något att se.
TV4'as "Så mycket bättre"
Jag älskar det! Eller, jag älskar deras låtar. Det däremellan är väl nödvändigt för att det ska bli ett program. Men deras låttolkningar är sånt musikbus. Sån lekfullhet. Och man inser att de är duktiga på det yrke de valt. De är kunniga. Sen fattar väl jag att det nog ligger en hel del jobb bakom. Men ändå. Jag älskar det. Musikbus.

Jag vet inte varför jag skrev den här texten. Eller jo, för jag är riktigt förvånad. Jag som tittar på tv så mycket blir aldrig så här engagerad för något program. Och definitvt inte för ett sånt här typ av program. Så jag behöver skriva ner det, för det känns inte som jag.

Haha. Det är ju tur att det programmet kommer nu då lördagarna ändå spenderas i hemmets lugna vrå.

Moot?

Men visst är det fantastiskt. De har sån talang och alla får liksom låtarna att låta som deras egna. Alla har sin stil liksom. Love it love it love it :-)

2010-11-08 16:48:18

@ne

Gud så intressant.

2010-11-09 08:40:42


Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte