måndag

.jag 2010-10-25 06:42 (4 kommentarer)
sitter på jobbet och försöker komma igång lite, men det är så jäkla MYCKET av allting nu.

helgen var fin. min vana trogen slocknade jag som ett ljus på soffan efter middag och ett glas vin i fredags, men vi var ju tvungna att stiga upp tidigt eftersom N och D skulle komma och lämna lille A på lördagsmorgonen, och ska man passa en ett-och-ett-halvtåring en hel dag så gäller det nog att vara utvilad, åtminstone om man är lite ringrostig. men det gick bra alltihop, till och med att ge penicillin, för den lille stackaren hade fått öroninflammation.
ja, och så åkte vi till Nya Stallet och kollade lite, B och jag (och lille A). och det verkar...ja, inte så tokigt faktiskt, de har drop in-lektioner på lördagarna, man behöver inte anmäla sig eller vara med i någon grupp utan man kommer dit och rider en lektion och betalar i näven på ridläraren efteråt. ja, sen var det väl inga TOPPHÄSTAR och stallet var lite skabbigt och sådär, men det kan man väl stå ut med för 125 spänn i timmen. B tyckte vi kunde börja någon gång efter jul, men jag ska tjata lite på henne. det är ju i och för sig inget som hindrar att jag börjar själv, men det är ju ännu roligare att ha sällskap.

ja, sen åkte jag hem med lille A och vi myste i soffan med hundarna tills N och D dök upp igen. mr S var på sin mammas födelsedagskalas och tack GODE GUD att jag slapp följa med dit för det tog ju evigheter innan han kom hem igen. så började jag titta på en film, "kalenderflickorna", tänkte att det skulle vara lite lättsam underhållning i stil med "allt eller inget", typ. det var det ju inte, och jag klarar fan inte AV att se filmer där folk får cancer och dör, jag lipade som en liten unge och saknade PH. fan!

igår var jag först tvungen att åka hem till N och D för jag hade D:s bilnycklar och han hade köpt glödlampor åt mig men vi hade glömt att byta grejer med varann. sedan åkte jag hem igen och fixade i trädgården, grävde upp och flyttade buskar och planterade nya som jag hoppas växer upp till en tät och hög och insynsskyddande häck på nolltid. jag grävde även upp alla små revplantor i jordgubbslandet och planterade om dom.

ja, det var väl allt, nu är det måndag och arbetsvecka igen. jag loggade precis in i vårt lönesystem för att kolla in min VÄRSTINGLÖN, jag fick ju 2000 i löneökning, retroaktivt från 1 april, plus retroaktivt på all övertid och traktamente och grejer, så det blev en rätt saftig summa trots engångsskatt, och det kändes ju inte så dumt. fick däremot ett smärre utbrott på själva lönesystemet, för där måste man byta lösenord stup i kvarten och när jag skulle logga in nu så tjatade systemet om att jag mitt password hade expirat och jag måste hitta på ett nytt och den godkänner inte vad som helst utan det måste vara exakt åtta tecken varav exakt tre ska vara siffror eller specialtecken och så ska man ju ha en rimlig chans att komma ihåg det också. till sist skrev jag KUKEN666 i vredesmod, och det godtogs ju. moget, hoppas det inte registreras någonstans.

nej, men om man skulle sätta igång och jobba lite då då.

sodis

har också såna lösenordsregler på vårt lönesystem. tror jag ska norpa ditt lösen nästa gång, det var fint :)

2010-10-25 08:03:51

Pocks

Haha! Fantastiskt lösen! Det ska jag banne mig också sno!

2010-10-25 09:05:28

Dorizz

haha :D

2010-10-25 14:53:06

crackgrrl!

hastar, hundar och loneokning... nice! :)

2010-10-25 15:14:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.