winter is coming

ikapiika 2010-10-23 23:28 (1 kommentar)
Jag är vanligen en person som är rätt förtjust i vinter, tycker om snö och kyla och gillar att mysa i mörkret. Men inte i år. Jag vet inte om den riktiga vintern 09/10 fyllde upp kvotan för flera år eller vad det är men jag vill inte. jag vill inte ha mörker, jag vill inte ha kallt och jag vill inte ha snö. Eller ja, hellre snö och några minusgrader än några plus och regn men egentligen ingendera. Kan man inte bara få snabbspola sådär 5-6 månader??

Fast idag fick jag pandurokatalog med julpyssel. Det tände en liiiiten gnutta jullängtan, men helst av allt vill jag ha vår, eller i alla fall ljusnande senvinter.

missT var på provapå ridlektion idag och gillade det... tyvärr...;-) Jag har aldrig gillat hästar, inte så att jag tycker illa om dem, jag är bara totalt ointresserad. Min svägerska är dock en äkta hästtjej och hon gav T en provapå ridlektion i födelsedagspresent. Svägerskan följde med T under lektionen och T var faktiskt ganska duktig och lyckades styra hästen bra och satt bra när de travade mm. I alla fall av vad jag kunde se men jag är ju som sagt långt ifrån någon expert.

Jag blir bara lätt beklämd av dessa stackars ridskoleponnies som ser måttligt engagerade ut och traskar varv på varv runt i ridhuset dag ut och dag in. Det vore en helt annan sak om man i alla fall fick rida ut i skogen eller så, det skulle även jag kunna förstå charmen med.

Nåväl det börjar inga nya grupper förrän till våren och då får vi väl fundera på om det verkligen är något vi vill ge oss in på.

Nu sova.

Bonitan

jag har inte hämtat mig efter förra vintern än. Jag är absolut inte redo för snö nu.

2010-10-25 12:01:43


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk