skidstress

ikapiika 2010-10-17 08:39 (2 kommentarer)
När vi flyttade till San Francisco var jag glad för det, jag hade förutspått att om vi hade bott kvar hemma och jag hade fått det där jobbet på myndigheten som jag sökt men tyvärr inte fått, hade årets skidresa varit största ljuspunkten i tillvaron.

Lite så är det nu. Och det tråkiga är att missT numer går i skolan, en skola där de är lite restriktiva med ledighet utanför loven. Alltså gäller nu skidresa v 8. Detta har nu börjat få mig lite stressad. jag var in på Skistar igår och det fanns valmöjligheter kvar, men nu kom DN med en skidbilaga idag och då lär ju fler bli stressade. GAH jag kanske helt enkelt får impulsboka något.

Någon som har en idé, Jag vill till alperna (vilket nog inte är så smart med en fyraåring som inte kan åka skidor) T vill till Sälen.

Jag antar att vi kommer åka till Åre, och boka en stor nog stuga så att MoP kan följa med.

tori

Vi bodde i Åre Björnen när min mamma fyllde 60. I en (fin!) stuga bodde jag, mamma, pappa, storebror, sambo och deras två barn. Och det funkade fint både för de som gillade att åka (inklusive sjuåringen) och vi som inte ville åka (jag och 2,5-åringen). Det var iofs då jag dödade min svanskota när jag åkte stjärtlapp med nämnda tvååring, meeeen.

2010-10-17 08:43:41

crackgrrl!

jag skulle definitivt valja Sälen om jag hade smabarn... sarskilt om ett av dem inte ens kan aka skidor annu.

2010-10-18 02:03:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk