logistik

ikapiika 2010-10-14 18:26 (1 kommentar)
Jomen dagen har varit ett litet mickel men ännu så länge har det funkat.

Jag gick upp en kvart tidigare än vanligt för att säkert hinna till kursen jag skulle gå. Det misslyckades ändå men jag blev bara någon minut sen. Maken var hemma med sjuk Gabo på förmiddagen men sen hade han något viktigt möte på eftermiddagen så då kom farmor. Farmor skulle i sin tur iväg på sin fotokurs vid fem så senast 16.30 skulle jag vara hemma, vilket jag lyckades med och hade till och med hunnit hämta T. (jag smet några minuter tidigare från kursen)

Hem, ge T lite mat och byta om för skridskoträning, sen skjuts till skridskoträningen i andra änden av stan med febrig Gabo i baksätet. Eftersom Gabo är sjuk blev det inte direkt till kören för provsjungningar, som planerat utan jag fick hastigt kalla in en vikarie som stämledare, vilket faktiskt lyckades. Så nu är jag hemma och lagar lite mat, Maken är och hämtar T på ishallen och när de kommer ska jag till kören.

Ska det verkligen vara sånt här pusslande för allt?

kicko

Det är väl tack & lov inte riktigt lika mkt pusslande för allt - men visst känns det rätt schysst när man får ihop allt trots pusselkrav? =)

2010-10-15 20:42:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk