jamen liksom

ikapiika 2010-10-12 21:16 (5 kommentarer)
Om några veckor ska vi ha "friskvårdsdag" på jobbet. Det innebär att vi på avdelningen har någon form av "kick off" liknande evenemang eller ett studiebesök under halva dagen vid start från lunch. I år är det vårt grupps tur att fixa och det arbetet tog jag på mig. Höstens event blir curling och jag hoppas det blir kul, jag har aldrig provat. Så, jag har tagit kontakt med stället, planerat lunchen, bestämt tider mm. Allt var liksom klart. DÅ kommer stora företaget som vi jobbar för på att nämen sånt där får man inte fixa själv det ska "konferens och mötesbokningen" (KoM) boka. .. Så vad händer, jo KoM går in och tar över hela min tillställning och jag får via avdelningssekreteraren kopia på en ny offert som är identisk med min (inklusive samma matpaket) bara att kontaktpersonen är inte längre jag utan någon från KoM.

Men liksom.... Jag var tvungen att maila den trevlige killen på curlingstället och förklara att nä vi är inte helt galna man måste bara följa REGLER inom stora företag... Hur som , jag tror inte att det spelar någon roll i slutändan, jag slipper fixa med fakturan, vilket i och för sig är skönt... det enda jag är orolig för är om kaffet kommer ingå, för så stod det inte på offerten och får vi inget kaffe kommer jag bli lynchad.

Nåväl det finns värre storföretag. Kompis Å har börjat jobba för ett amerikanskt dito och hon ägnade nog hela sin första månad åt att gå kurser. Bland annat kursen i hur man går i trappor.

Moot

Haha gud så löjligt!! MEN det blir nog jättekul. Pratade med en kompis häromdagen som hade gjort det och sa att det var galet skoj :-)

2010-10-12 22:35:36

Anni

Kurs i att gå i trappor?? Allvarligt??!

2010-10-12 23:47:31

Dorizz

Men gud, lynchstäming tan kaffe!!! Du får väl kontakta KoM så de inte missar det! Huuuu!

2010-10-13 11:44:30

Dorizz

Haha, hoho. Jag har då aldrig fått gå en endaste kurs där jag jobbat. Man har fått klara sig själv liksom!

2010-10-13 11:45:21

A

Är Å klar på bara en månad? Men hur är det med kursen i hur man öppnar skrivbordslådor och den där man på heder och samvete lovar att aldrig springa i korridoren. Curling är tokskoj och man får spännande träningsverk :-) Utbildning i att stå på is i galet hala skor, mindre fokus på stenar i bon.

2010-10-17 18:01:53


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk