rapport från vabbträsk

ikapiika 2010-10-27 21:49 (inga kommentarer)
Hela facebook verkar vabba. Är det inte det ena så är det det andra. Själva kör vi på halsflussvarianten, den är mindre äcklig än magsjuka, även om T ju även får sådana symptom vid feber, men oändligt mycket mer långdragen. T stackarn har varit sjuk sen lördagskvällen och lär inte komma tillbaka till skolan denna vecka. Förra veckan fick jag i alla fall jobba fyra dagar och veckan dessförinnan hade Gabo mastodontförkylning med hög feber. Kul nästan jämt.

Jag och maken har nästan krig om vem som ska jobba, i vårt uttröttade och sönderslitna tillstånd blir det mycket gnäll och sura miner. Jag drar ofta kortaste strået (dock jobbade jag igår och halva dagen idag) på grund av att mitt jobb främst har mycket långa deadlines. Det är väldigt sällan något är akut. Makens jobb verkar vara akut hela tiden, det är saker som ska vara klara igår mest hela tiden. Detta känns givetvis ganska jobbigt och lite trist att jag ska "förlora" på att jag har en förstående chef...

Själv prioriterar jag att jobba de dagar jag har möten eller kurser. Vilket ju innebär att själva "jobbet" finns det inte riktigt tid för. Som tur var stannade jag kvar ett par timmar efter eftermiddagens möte och lyckades stänga tre ärenden, varav ett har jag haft över mig sen i februari. Det känns otroligt skönt. Egentligen är det väldigt bra att jobba seneftermiddag på mitt jobb. Det brukar bara vara jag och chefen kvar efter fyra. lite svårt om man ska jaga andra men toppenbra om man bara vill jobba undan.

Imorgon blir det dock bara ta hand om T vilket ju inte är otrevligt egentligen. Det känns bara jobbigt att jag går ner i ett sådant vegetativt tillstånd att jag knappt lagar mat och plockar i köket. Jag och T sitter mest framför TVn och slöar, i morse kollade vi på gamla Dora-filmer som vi köpte någon gång när T var sjuk i San Francisco. Då var T en mycket liten sjukis, nu är hon en ganska stor.

Nu ska jag gå och sova, och intensivt försöka tänka bort den lilla retningen i halsen.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk