tisdagssurandet

.jag 2010-10-05 17:43 (3 kommentarer)
men vilken PISSDAG det har varit idag. jag kom hem sent i går kväll och av någon outgrundlig anledning glömde jag att ta ut linserna. fattar inte hur detta kunde gå till, jag har haft linser i massor av år och glömt att ta ut dom EN gång, och då var jag full. det var jag inte nu, men allting var helt dimmigt när jag vaknade och hela dagen har jag känt mig grusig och trött i ögonen.

och sen undrar man ju vad det är för RIKSPUCKON man jobbar med ibland. i morse, när jag satt och skrev en rapport, kom en kollega instörtande, KASTAR (bokstavligt!) ett papper på mitt tangentbord med orden "funkar det att göra så här, du får kolla det!". jamen URSÄKTA, vad hände med "skulle du kunna..." eller "har du möjligen tid att...". sån attityd gör mig skitsur, det är inte precis så att den här kollegan är någon chefsperson med rätt att beordra mig, och även om jag vet att han har mycket att stå i just nu så har jag fan OCKSÅ det, alla har det. jaja, jag bet ihop, gjorde färdigt det jag höll på med och gick sedan in till honom och berättade att man tyvärr inte kunde göra som han hade tänkt sig och förklarade varför. då blev han skitsur på MIG för att hans idé inte var genomförbar, och vad fan hände egentligen med "skjut inte budbäraren" nu då?

och fem minuter senare fick han tokspel för att kopiatorn strulade och bara lämnade den åt sitt öde med orden "jag vet fan inte vad det är för fel och jag bryr mig inte heller" och jag blir fan TOKIG när folk liksom bara tar för givet att nästa person ska fixa till saker som någon annan upptäckt; felanmäla, fylla på papper, tömma diskmaskinen, byta toarulle, whatever. GAH!

och inte blir det bättre av att min fd sommarjobbare kommer och vill en massa hela tiden, fråga om jobbgrejer, eller bara prata. och på torsdag ska jag äta lunch med produktionskillarna och jag vet inte hur jag ska kunna göra det utan att förklara för henne att hon får luncha själv, för hon är lite som en igel just nu. suck.

och igår när jag var på hundkurs så stod det två tjejer som är kompisar sedan innan och sms:ade och flamsade och höll på medan åtminstone jag fick kämpa för att höra vad instruktören sa eftersom det blåste halv storm. ok, det är väl kanske inte förbjudet att prata med varandra, men jag tycker det är rätt så respektlöst mot både övriga kursdeltagare och mot instruktören att stå och dividera om privatsaker och dra interna skämt och GAPSKRATTA HYSTERISKT under kurstid. och så SÄGER ingen nåt till dom, inte jag heller för den delen, man vill ju inte framstå som den surkärring man faktiskt är. haha.

jaja, det var väl allt gnäll för stunden. nu ska jag kasta mig iväg igen. over & out.



Moot

Bättre dag imorgon :)

2010-10-05 21:43:01

Moot

Bättre dag imorgon :)

2010-10-05 21:43:03

.jag

@Moot: TACK! hoppas det.

2010-10-06 06:33:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.