Less

Anni 2010-09-28 19:49 (3 kommentarer)
Gick via stan och handlade lite nödvändigheter efter jobbet, i mina nya klackskor. Dom är sköna, men jag är inte van vid att gå med klack, så nu morrar fötterna ilsket åt mej. Men jag fick tag i schampo, ny nagelfil och lite annat småkrafs som behövde inhandlas.

Så jag kom hem till slut, hungrig och trött och gick in i köket för att fixa mej nåt. Där stod disken kvar och var i vägen. Så där stod jag och skrubbade medan tevattnet kokade. Ingen stor sak - jag vet att KV hade bråttom iväg idag och han diskar oxå ibland, men jag bara kände mej så urless på alltihop.

Och han ska jobba kväll resten av vecka oxå, det fortsätter som vanligt. Vi bor trångt och lägenheten är sliten, men jag trivs här - eller brukar göra det när han är hemma. Nu känns det bara tomt och livlöst - det enda jag gör här hemma är att städa och plocka och jag har ingen riktigt bra myshörna. Jag kan sitta i sängen och läsa, men det är dåligt ljus. I köket är ljuset bra, men pinnstolarna hårda. Fåtöljen är full med kläder och nu när det är mörkt kan man inte sitta i den och läsa i dagsljuset längre i alla fall.

Jag antar att jag mest känner mej ensam och lite trött. Längtar hem lite grann. Där var jag oxå ensam, men hade mina egna grejor omkring mej åtminstone. Ändå är det väl inget jag saknar egentligen. Jag har bara inte riktigt lust att ta tag i nåt.

Det finns en jättebra bok här som jag precis har börjat läsa. Jag har datorn och en hel del projekt som jag borde jobba med, men det orkar jag inte. Skulle kunna titta på dumburken, om det nu är nåt att se. Men - nää. Vill inte, orkar inte. Less.

Antar att det här höstdeppet som börjar smyga sej på.

Bonitan

Men kom hit då!!!! Du kan jobba här. Sitta i din mysfotölj. Jag ska vara tyst.

2010-09-28 20:16:59

Anni

@Bonitan - det låter hur mysigt som helst. Fast då vill jag nog hellre umgås med dej än plugga... Men jag kommer över endera kvällen och parkerar i "min" fåtölj!

2010-09-28 21:40:42

Bonitan

Bara att säga till när du vill komma

2010-09-29 08:27:33


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!