Mina barn

Anni 2010-09-29 22:13 (1 kommentar)
Var ute hos Syster idag. Det var länge sen, men jag smet iväg från jobbet i tid för en gångs skull för jag kände att jag måste dit ut och bara vara.

Det var så skönt! Kom dit, fick lite mat, förhörde Lill-gudsonen på lite stavningsläxa och han hade förstås alla rätt, sötnosen där. Stor-gudsonen hann ge mej en stor kram innan han försvann iväg på fotbollsträning.

Sen gick vi en promenad runt i parken och det var så vackert och grönt och kallt men ändå helt underbart fint. Det blev mörkare och mörkare och lill-gudsonen blev lite spökrädd, men ändå var det mest spännande och magiskt. Vänskap och tillhörighet och kärlek omgav oss, inget ont kunde nå oss då!

Min finaste syster! Hon öppnar sitt hem och låter mej få samla kraft där och jag bara är med barnen och allt är självklart och jag är bästa moster och trivs.

När det är så mycket på jobbet och jag har dåligt samvete för allt jag vill men inte hinner och jag bokar upp varenda sekund och dom få lediga stunderna går åt till att stressa över allt jag borde göra sen. Då är det balsam för själen att bara vara där en kväll. Visst jag kommer hem och är trött, men jag hade inte varit mindre trött om jag bara varit hemma och vilat.

Och imorgon är det kör med Bonitan. Det ger också mer kraft.

Moot

Åhhh för systrar :-)))

2010-09-29 22:43:39


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!