söndagssnuvig

.jag 2010-09-26 18:52 (3 kommentarer)
men fan vad jag är trött på att vara sjuk nu, hela helgen har jag och mr S legat och snorat och hostat ikapp. ätit skräpmat och tittat på dåliga filmer och ja, det är väl inte så illa egentligen. men jag blir så RASTLÖS av att ingenting göra och får nästan panik av att vara så trött att jag inte ORKAR någonting. det kryper i kroppen, men jag ids inte röra mig, typ. trist läge.

idag tog jag mig i alla fall samman och var ute och tränade med valpen en stund, samt lagade lite ordentlig mat, får panik av att bara hålla på och småäta junk i flera dagar, det känns som att jag håller på att få skörbjugg.

men det tog ju alla mina krafter så nu ska jag duscha och dimpa ner i soffan med en deckare. och snart så är det måndag och jobb igen, here we go.

jo, men i fredags kom chefen och pratade jobb och sedan sa han att vi kanske får ha en omgång lönesamtal till. det blir i slutet av veckan, för han ska först på tjänsteresa. och jag TYCKER ju att det skulle kunna tolkas som att han kan tänkas vara beredd att ge mig lite mer än de 1600 som han erbjöd (jag begärde 3000), annars hade han ju bara behövt säga att jag får nöja mig med hans sista bud. så vi får väl se, men nu har jag ju några dagar på mig att slipa argument.

Moot

Haha ja det där är ju sånt där man funderar om när man är sjukt trött på jobbet... att få ligga hemma och glo på filmer och käka skräp. Men när man väl gör det så blir det lite långtråkigt.

Håller alla tummar för lönen!!!

2010-09-26 19:40:09

.jag

men eller hur! jag brukar fantisera om hur mysigt det skulle vara att bara få ligga i soffan och dröna en hel dag, men det förutsätter ju liksom att man ska mår BRA när man gör det, inte att man ligger och är matt och svettig och snorig och håller på att hosta lungorna ur sig.

2010-09-27 06:12:11

Dorizz

Lönetummar

2010-09-27 12:17:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.