bra helg trots allt

ikapiika 2010-08-29 20:01 (inga kommentarer)
Miss T repade sig från magsjukan under fredagskvällen men det kändes inte bra att riskera att smitta ner ett helt dop så vi stannade hemma istället för att åka till V-vik.

Lördagen blev lugn, jag påtade hemma, hämtade maken vid tåget och sprang en mil. Det var första gången på eoner som jag sprang så långt men det gick bra. Jag lyckades hålla samma tempo som vanligt (jag springer vanligen runt en halvmil) och var inte ens direkt trött när jag kom hem. Så nu är jag skulle jag helst ut och springa varje dag, för att se hur långt jag kan få ner tiderna. Skönt att ha nått till det stadiet, även om det känns lite neurotiskt.

Igår kväll grillade vi kycklingspett som blev helt magnifikt goda. Till detta hade jag kokat en rabarberchutney och en tomatsalsa. En värdig avslutning på sommaren.

När barnen somnat kollade jag och maken på snabba cash och blev båda två ganska besvikna. Mycket av det vi gillade med boken fanns inte med och det kändes som om det förtog en hel del. Framför allt att de ändrat JW från att vara helt skrupelfri till att vara ganska naiv tyckte vi var fel.

Idag har vi varit ute hos kompisar på landet och skördat äpplen, kantareller och karl johan. Kantarellerna var helt fantastiskt nog bara att gå och hämta några hundra meter från huset och har precis ätits smörstekta på en knäckemacka. Yum.

Under kvällen har sen jag och missT varit och sett Toy Story 3 i 3D. Den var helt fantastisk, underbart att kunna njuta så av en film man ser med sitt barn. Det var första filmen jag såg i 3D så bara det var ju en kul grej i början.

Så nu återstår att lägga barn, kolla på True Blood och äta Brie de Maux. Sämre kan man ha det. Det blev en bra helg trots att jag inte fick träffa syrran och bebisen. vi får få in det lite senare i höst istället.

Häpp.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk