panik

ikapiika 2010-08-27 08:55 (1 kommentar)
Miss T vaknade och mådde illa i morse, stackars henne. Detta gör att dagen blir hemma så klart, även Gabo fick stanna hemma för att fredagsmysa lite. tyvärr innebär väl även sjukan att vi inte kan åka till Kusinens namngivningsfest imorgon som planerat utan får tillbringa helgen hemma. Dessutom är maken borta, vi skulle hämta honom utanför Stockholm på vägen imorgon.

Jag får Panik. jag ska alltså tillbringa dryga 24 timmar själv med gnällgabe och en sjuk T. Sjuk T är mest jobbigt för henne själv, speciellt som hon redan var hemma tisdag-onsdag, men gnällGabe gör mig tokig för tillfället. Alltså ALLT måste sägas med gnäll i rösten, inget är roligt och allt måste tjafsas om. Jag hoppas att det är en fas som går över snart, annars har jag en nästan fyraåring över som gladeligen lämnas till högstbjudande.

kicko

Hu, gnäll är det jobbigaste som finns, tror jag! Förklara att dina öron är döva för gnäll. En himla knasig men inte ovanlig åkomma hos vuxna - man HÖR bara inte vad som sägs när det görs gnälligt! Vänligen återupprepa i annat tonfall. =)

2010-08-27 09:40:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk