phew

ikapiika 2010-08-31 17:29 (3 kommentarer)
På lördag ska vi på bröllop, om nu inga fler farsoter ramlar över oss tills dess. Det blir nog ett snofsigt galej med middag på Wrangelska och hela baletten. Jag känner typ maken och har väl träffat brudparet en handfull gånger. De är i och för sig väldigt trevliga.

Jag har sedan länge bestämt mig för vad jag ska ha för klänning, en grön sidenklänning som sitter som sydd åt mig. kanske lite mycket Gardenparty men det får gå, den är i alla fall köpt på östermalm.;-)

För några veckor sen snubblade jag över världens coolaste par beiga lackskor från Fly. De blir super. Jag fick också en ingivelse och pysslade mig ett halsband som sitter som pricken.

Men, det är ju trots allt september och klänningen är ärmlös, så jag har haft lite funderingar på vad jag ska ha till, noppig kofta kändes liksom inte ok, och jag har inga matchande scarvsar. Idag på eftermiddagen slog det dock mig att jag har kvar lite av syrrans kläder som jag fick passa medans hon skulle cykla jorden runt förra året. Hon kom ju hem och var gravid så hon har inte fått tillbaks alla saker och bland de saker som finns kvar är en beige liten kappa köpt i Kina. Den har lite bling vid ärmsluten, coolt skuren krage, smal midja och lite vidd i "kjolen". Den blir helt enkelt perfekt.

Så, nu är det bara att hoppas på en bra hårdag så kommer jag inte se så mycket ut som kusinen från landet.

Bonitan

jag blir ju jättesugen på en bild av dig i utstyrseln..låter väldigt snyggt

2010-08-31 18:20:31

ikapiika

jag får väl se till att bli fotad på lördag då. ;-)

2010-08-31 18:29:09

Bonitan

Yey!! Det får du göra!!

2010-08-31 19:04:42


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk