Grönan runt, runt, runt

Anni 2010-08-29 00:07 (2 kommentarer)
Jag är en fegis! Jag är modig nog att erkänna det. Jag har dock en mycket modig guddotter och hon har en nästan lika modig lillasyster. Jag har oxå en fullkomligt helgalen KV. Lägg till ovan nämnda barns mor så är gänget komplett.

Idag var vi på Gröna Lund. Och du milde vad vi har åkt! Lillasyster och jag slog oss lösa på nyckelpigan, flygande elefanter och snurrande kaffekoppar. Det var typ det läskigaste jag vågade mej på. Sen åkte hon lilla fritt fall alldeles själv för jag vågade inte åka med. Hon är sju år... jag skäms!

Hon ville åka och jag bestämde mej för att inte vara mesig hönsmoster så jag sa visst, klart du vågar det. Sen såg jag bara ett par rosa sockar sticka upp i vädret och så snurrade dom ett varv så jag såg inte hennes reaktion när det satte igång. Det gick några varv och jag såg bara sprattlande fötter och hörde vilda skrik. Med hjärtat i halsgropen väntade jag tills jag fick se hennes ansikte igen - täckt med ett enormt flin, med tandgluggar och allt. Sötnosen!

Under tiden åkte storasyster kvast, extreme, berg och dalbana och andra hemskheter med KV. Dock fick han åka insane och tilt själv - hon har LITE självbevarelsedrift tack och lov. Jag stod bredvid och vågade knappt titta.

Sen vann storasyster en nalle till lillasyster, den s k "Nissenassen". Han fick åka med på flygande elefanterna, varv efter varv. Avslutningsvis proppade lilltösen i sej en tofs sockervadd som var lika stor som hon själv. Vi andra proppade i oss korv.

KV och jag tittade in på dansbanan där dom höll på med avancerad proffsnivå av nåt salsa-aktigt. Vi bestämde oss för att gå en kurs. Sen vann han en liten söt nalle åt mej och mutade mej med godis, så han fick en puss, fast han valde bort kärlekstunneln för insane.

Klockan elva slängde dom ut oss. Då hade vi knappt några fötter kvar, men var mycket nöjda.

Moot

Åhhhh du skulle ha åkt kvasten!!!! Den är helt underbar - som om man flyger fram! Inte läskig alls :-)

2010-08-29 09:06:33

Anni

@Moot - om du bara visste vad rädd jag är för det där kittlet i magen! Skulle aldrig våga!

2010-08-29 22:43:02


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!