Håller mej vaken

Anni 2010-08-25 22:50 (1 kommentar)
Kv jobbar kväll och jag roar mej så gott jag kan. Igår satt jag och jobbade till halv åtta och somnade halv nio. Idag har jag ätit middag och fikat med två vänner, en i taget. Nu sitter jag och väntar in KV för en sen andra-middag så jag får se röken av honom nån gång! Om jag nu orkar hålla mej vaken...

Börjar få upp ångan på jobbet, en presentation idag och en imorgon. Jag vet ju att jag kan det här och har gjort det förut, men det är ändå läskigt första gången på nya stället, särskilt som jag vikarierar för en kollega som är jätteproffsig. Men jag överlevde och det gick hyfsat. Nej, det gick bra, men jag kan bättre och nästa gång ska jag briljera! Alltså det där med höga krav på mej själv... Ja, jag duger, good enough!

Vad är det för vits med att ha en sambo om jag jobbar 8-17 och han 14-23? När han kommer hem sover jag som bäst och när jag går till jobbet är han fortfarande halvt medvetslös. Ikväll tänker jag offra lite skönhetssömn, bara för att se om jag fortfarande kommer ihåg hur han ser ut i vaket tillstånd.

Dorizz

Du briljerade alldeles säkert! Inte ens tänka tanke på att jämföra dig med kollegan. Inte en sekund!

Vaddå? Är det meningen att man ska träffa den man bor ihop med? Jag fick inte memot!!! ;)

2010-08-26 14:43:40


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!