Grinig jävla bitch!

Anni 2010-08-30 20:35 (7 kommentarer)
Jag har haft en bra helg, gjort mycket kul, träffat vänner. Det är inte synd om mej egentligen men jag är grinig ikväll. Kanske ett tecken på att jag borde bromsa farten trots att det är kul? Förmodligen bara trött.

Hur som helst så var vi på Grönan hela dan igår och kom hem sent. Vaknade imorse och var jättetrötta, men hade lovat att titta över till en kompis så vi åkte rätt tidigt i alla fall. Sen var vi där hela dan och det var jättebra, pratade djupsinnigt med bästa syster och allt. Sen åkte vi hem, rätt sent och var hungriga för vi hade tänkt äta middag hemma men blev kvar längre än vi tänkt.

Nåja, hur som helst, jag panikbokade en tvättid och slängde in några maskiner samtidigt som jag satte på ugnen, fixade kyckling och pratade i telefon och betalade en akut räkning på datorn. Sen vände jag på kycklingarna, sprang ner och tog ut tvätten och bad samtidigt KV sätta på ris och förbereda middagen. Han satt ute och rökte på gården i goda ro och det gjorde han väl rätt i - det var väl inte hans fel att jag försökte göra allting på en gång, men hur som helst blev maten klar långt innan riset och sen ringde telefonen igen och hela kvällen bara sprang iväg.

KV var klok nog att fly fältet och jag städade, bytte lakan, diskade, vek tvätt och flängde omkring tills jag var för trött för att somna och stress, stress och gnäll, gnäll och VARFÖR gör jag så här??! Och KV den sabla drulen som bara sitter där och inte gör nånting och när han gör nåt så ser han inte allt som inte är gjort och ju mer jag gör desto mer flyr han och jag känner mej ensam hemma med hela skiten och det måste ju göras. Kanske inte just nu, men jag vill inte komma upp och äta frukost med äcklig disk överallt och jag är trött, trött, trött på alltihop.

Och jag fräste och han gick och handlade och hämtade upp tvätten och erbjöd sej att diska och allting sånt där snällt, men jag var så speedad att det inte hjälpte i alla fall.

.....

Detta från igår - idag har jag jobbat från 8-19, kom just hem, helt färdig. Sov dåligt inatt efter allt stressande. Nu tänker jag äta nåt och sitta framför TVn och glo tills jag somnar.

Och jag tänker att jag är en jäkla gnällkärring och jag vill inte vara så här! Och KV jobbar sent och jag borde jobba och plugga och göra massa nytta men jag bara orkar inte!

Och jag borde träna och somna i tid om kvällarna och äta regelbundet och nyttigt och ta hand om mej och sluta stressa och..... "¤**%¤#*%¤/(¤!"#¤!!!!

Pust!

Bonitan

kram

2010-08-30 20:53:51

crackgrrl!

men du gjorde ju MASSOR av nytta igar, verkar det som! sitt nu ned och ta det lite lugnt - det fortjanar du! :)

2010-08-30 21:41:03

kicko

Haha - sån där är jag med ibland. När jag får städryck ska folk i närheten antingen städa de med - och helst på MITT sätt! - eller så får de fan i mig hålla sig utom synhåll så jag inte stör mig på att de inget gör...

Nå. Huvudsaken är väl att du inte är sån jämt, och att du faktiskt kan se att det inte är det allra trevligaste, kanske? Från den positiva sidan får man ändå saker GJORDA i de där rycken! Det må vara en pest att vara mitt uppe i det, men det är skönt efteråt.
Skäm bort dig en smula imorgon, det förtjänar du!

2010-08-31 00:58:33

AnnA

Oj oj, vilken igenkänning! Och sån är man inte alltid, som tur är. Kram

2010-08-31 09:27:04

Malena2

Relaterar massor!!!! Kram

2010-08-31 10:40:00

Dorizz

KRAM! Jag vet!!! Suck. Men man ska tydligen inte lämna hintar utan vara tydlig i sina förväntningar...
Jobbigt jobbigt.

2010-08-31 12:30:58

Anni

"och helst på MITT sätt! - eller så får de fan i mig hålla sig utom synhåll så jag inte stör mig på att de inget gör...
" @kicko uttrycker det så klockrent! Just så!
KV är klok och håller sej ur vägen tills det värsta är över!

2010-08-31 19:23:06


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!