flying through space

.jag 2010-08-23 06:18 (3 kommentarer)
måndag igen, men det känns rätt okej. den här veckan ser minst sagt mastig ut, bland annat väntar öststatsrevisionen från helvetet mot slutet av veckan, men det är en årligen återkommande händelse och ingen idé att deppa ihop för i förväg, det känns mest trist att behöva boka upp en hel dag på att hålla sig i standbyläge i väntan på att revisorerna ska dyka upp, för det är tydligen HELT OMÖJLIGT ett göra att tidsschema. men men.

i lördags hade vi en liten kräftskiva och det blev lyckat, till och med vädrets makter blidkades för stunden och tillät oss att sitta ute i trädgården i många timmar, härligt.

jag åkte med valpen till brukshundklubben för att börja på lydnadskurs, fast tyvärr var det bara upprop och ingen kurs, den börjar nu i veckan istället. hur svårt kan det vara att skriva det på kallelsen? vad är det för vits med att dra dit folk bara för att man ska presentera sig, skriva sitt personnummer på en lista, visa vaccinationsintyg och sedan - inget mer? jaja, det blir kanske bättre sen.

igår tog vi med oss vår övernattningsgäst och åkte till havet, precis när vi köpt glass och skulle börja strosa omkring i det pittoreska så började det regna, och då menar jag REGNA. men vi slapp åtminstone trängas med folk, alltid något.

det här blev lite splittrat, igår hade jag världens text i huvudet men kom inte in på sidan, idag är den borta.
nu: arbeta.


crackgrrl!

forstar inte heller sadana dar meet & greets. tror att det ar en hundgrej.... hundentusiaster verkar ha oceaner av tid. a andra sidan ar man ju tacksam att de kollar att de andra valpisarna inte har rabies eller nagot annat laskigt som kan smitta.

2010-08-23 17:04:51

Moot

Åhhhh jag vill också ha en hund att gå på kurs med :-)

2010-08-23 19:17:35

Moot

Åhhhh jag vill också ha en hund att gå på kurs med :-)

2010-08-23 19:17:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.