3:e gången gillt

AnnA 2010-08-10 09:00 (2 kommentarer)
Första arbetsdagen avklarad. Här är stora högar att beta sig igenom efter semestern. En kollega har tyvärr slutat, så det är dessutom hennes uppgifter att dela på. Fast det går ganska bra. De har redan en ny på hennes tjänst på ingång. Då känns det lite lättare, när man vet att det inte blir så långvarigt.

Igår kväll körde vi till Ikea. 3:e gången på 2 dagar som vi var där. Bråttom hem efter jobbet. Yngsta dottern hade middagen färdig när vi kom hem :) Sen iväg och hyrde ett stort släp. Efter mycket funderande, tittande på modeller och tyger, har vi köpt nya möbler till allrummet på ovanvåningen. Meningarna har varit rätt spretiga ifråga om tygval och färger.

Till slut bestämde vi oss i alla fall. Möblerna går i ljusbrunt, svart och björk. Rummet i sig går i gulbeige och krämvitt och med ett ljust trägolv.
Hörnsoffa, schäslong, soffbord, sidebord, bokhyllor och tv-möbel. Allt släpades hem igår. En ny tv är också på väg hem. Klockan var över tio innan vi fått upp allt och stuvat undan emballaget. Nu vill jag bara att dagen ska gå fort, så vi får hem och börja ställa i ordning rummet! Är så nyfiken om det blir lika fint som man föreställt sig.
Lite som julafton faktiskt :)

Dorizz

Ja, precis som julafton! Vad roligt att ha något nytt att gå och smygglutta på ibland!!! :)

2010-08-10 12:45:24

AnnA

@Dorizz, det blev lika fint som vi föreställt oss. Älskar att få göra fint hemma.

2010-08-11 08:19:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007