never hesitate

.jag 2010-07-29 23:04 (5 kommentarer)
det känns som lördagskväll fast det är torsdag eller nåt. vi har grillat och druckit vin med några av mr S' vänner och jag känner att jag har för fan inga vänner, inga som man bjuder hem och grillar med i alla fall, och jag undrar om det faller sig naturligt för andra människor att duka fram små brickor med grilltillbehör och en snyggt garnerad paj till dessert, för mig gör det inte det utan för mig känns det som att det är på låtsas på något sätt. men jag gör det ju, fixar med goda marinader och grillspett och olika såser och röror, alla blir mätta men det känns som någon form av fusk utan att jag kan förklara varför. nya grannar håller på att flytta in i huset mitt emot, de grillar också och de har piffiga små lampor och färgkoordinerade trädgårdsmöbler och jag undrar om det där verkligen är viktigt. jag tror inte det.

men i övrigt är det bra. och i övrigt sträckläser jag john ajvide lindqvists "lilla stjärna" och vill aldrig någonsin att den ska ta slut. och i övrigt håller min semester allvarligt på att ta slut och jag försöker ta in det, det går sådär.

Anni

Nej, det faller sej inte naturligt för mej heller. Dom som verkligen är riktiga vänner bryr sej inte om små piffiga grillbrickor och färgkoordinerade möbler utan om dej och det som gör dej unik. Så tänker jag i alla fall...

2010-07-29 23:36:38

crackgrrl!

Fast var och en blir val lycklig pa sin fason. En del alskar heminredning och fargkoordination och allt det dar... andra gillar att springa 5 mil varje morgon, att alltid ha en valputsad bil eller vad det nu kan vara. Nu menar jag inget personligt mot dig for du vet att jag ar ditt storsta fan, och jag tror jag fattar vad du vill fa fram har... men pa det stora hela tycker jag man ofta hoer folk rynka pa nasan at dem som tycker om fina mobler, klader etc, och jag har aldrig fattat varfor det ar mindre "fint" an andra hobbies/intressen! Whatever gets you through the day... livet ar jobbigt (ibland) nog som det ar, ju. Ville bara saga det eftersom det ofta kommer upp har pa Hypodea.

Det dar med marinader och brickor och grejer kanner jag daremot igen sa val... man kanner sig som sin egen mamma, alternativt som varsta fejken. Ungefar som nar man var liten och lekte att man var vuxen. Jag vet inte ens hur man blandar till en marinad; det ar ju helt patetiskt. Dina gaster var sakert superimpade. ;)

2010-07-30 05:15:18

Dorizz

Jag förstår precis vad du menar! Och det ÄR helt oviktigt för mig hur en människas hus ser ut, eller vilka möbler de har.
JAG tycker om att göra muffins i roliga formar och duka fint. Tex. Och när jag bjuder hem mina två vänner här så huffas och puffas det över vilken tiiiid jag måste lagt ner på allt.
Nu har jag slutat för det gör bara folk obekväma känns det som, men det är ju orättvist, för jag tycker det ju är KUL och jag VILL och jag tycker om. Jag förösker inte imponera, bara "göra fint". Det är så sällan man fpr tillfälle tycker jag, så jag vill passa på.
Fast å andra sidan ska jag väl kanske börja piffa till vardagen och inte vänta då?


To each their own säger jag!

2010-07-30 14:06:51

.jag

@crackgrrl! @Dorizz @Anni: tack för snäll uppmuntran. och jag menar absolut inte att det är något FEL att folk intresserar sig för heminredning och gillar att piffa till det, det är mer känslan av att jag tror att JAG måste göra det för att folk ska tycka att jag duger i deras ögon. vilket känns som en småtrist insikt när man är 40+...


2010-08-01 17:19:09

crackgrrl!

Jag tror absolut inte att folk bryr sig! Det hander ju ibland att man domer dem man inte kanner efter mer ytliga faktorer sasom utseende, inredning eller vad det nu kan vara (mest omedvetet, tror jag)... men om en god van bjuder hem en pa middag skulle man val aldrig dromma om att ens lagga marke till om hennes mobler matchade duken eller liknande, eftersom man ar for upptagen med att ha trevligt! Och dem man inte kanner far ju tack och lov aldrig chansen att komma hem till en och se vilket hopplost fall man ar m.a.p. inredning. problem solved. :D

2010-08-01 18:08:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.