augusti

.jag 2010-08-01 17:41 (2 kommentarer)
nu är det augusti och min semester är definitivt slut, imorgon börjar allvaret igen. och det känns väl rätt okej egentligen, även om jag gnäller över att mr S har en vecka till och att jag vill vara ledig mer.

det fruktade bröllopet var igår och det gick väl ändå rätt så hyfsat. eller ja, nästan alla andra tjejer hade ståtliga balklänningar och jag som ändå kände mig uppklädd till tänderna i min småblommiga sommarklänning framstod som kusinen från landet, SOM VANLIGT, men det var ju inte mycket att göra åt då. jag hade toastmastern till bordet och han lade mest tiden på att styra upp tal och telegram, så jag behövde åtminstone inte sitta och kallprata en massa, tack för det. och maten var god och vinet flödade ymnigt och dansen lyckades jag smita ifrån, så på det hela taget gick jag helskinnad ur lejonkulan (med kängor på fötterna).

nu ska jag försöka leta rätt på mitt passerkort till jobbet, som jag lade på ett jättebra ställe när semestern började. nu minns jag inte riktigt var detta jättebra ställe var, så det känns som att det är hög tid att börja leta nu.


crackgrrl!

kul att du hade trevligt! eller, i alla fall, att det inte var helt helvetiskt...? ;)

2010-08-01 18:19:44

Dorizz

..lejonkula.. haha

2010-08-02 13:10:18


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.