Finfinfint!

Corn 2010-07-10 00:21 (1 kommentar)
Och det är en sån här sommarkväll som jag tycker kan fortsätta i all evighet. Vad spelar det för roll med tolvtimmars arbetsdagar om det sen följer några såna här dagar?

Dagar då man tar med sig hela familjen till stan och gör knasiga ärenden och förgävesturer i affärer och svettas litegrann men äter lunch på fina lilla thaistället och storhandlar på ett annat ställe och köper glass på ett tredje.

Och så köper man sig en klänning bara huxflux. Och för att väga upp senaste tidens tjockkänsla (och medelålderskris, en kvinna på mitt jobb trodde att en tonårstjej (cirka 17) som dök upp där var MIN DOTTER!!! jag blev genast deprimerad. Ser jag ut att vara cirka 42 år? Eller mer? Eller ser jag ut som en som fick barn vid 16 års ålder? Jag hoppas snarare på det isåfall).

Men klänningarna. Jag hade en på mig när vi for till stan, när vi for hem hade jag ytterligare en med mig hem. De klämmer inte åt utan snarare smickrar. Och jag låtsas att jag är lite sådär vampigt kurvig, lite blond Leila Linderholm. Tränger undan tjockångest för en stund.

Och sen hem då. Hem och ha vattenkrig med barnen. Vi tjöt och sprutade ner varann med våra vattenpistoler och jag blev alldeles blöt och sen hann vi bara duscha snabbt innan vi drog till stan igen och såg Shrek 4 och sen käkade vi midddag på McD och sen åkte vi till hamnen och gick omkring. Me and my boys. Sen sa jag "nu åker vi raggarrundan!" och så drog vi ner rutorna och spelade gammal punkrock högt högt.

Igår gjorde min åttaåring festivaldebut. Jag hade ju backstagepass och fotopass och därför kunde vi stå framför själva publiken, i fotodiket, och glassa. DET var coolt. Vi hade så himla fina timmar där. En Guns'n'roses-tröja till ungen och en smålandsrulle till mig. Samt glo-på-folk och lite allmänt roligt, bara.

Och i dag i stan sa jag till min man "äh, vi drar till Frankrike eller nåt, på semestern. Italien. Sätter oss i skodan och bara bränner!".
"Ja!" sa han.
Vi drömmer nog bara. Men ändå!

Och ute hör jag tranor. I rummet intill ligger gossarna och sover. De långhåriga små typerna.
Och solnedgångarna de här kvällarna är de vackraste jag någonsin sett!

Ja jag vet inte. Ostrukturerat. Men himlans vad fint det är just nu.

Bonitan

det är så att jag sitter här och blir lite avis...
det låter riktigt härligt

2010-07-10 08:54:55


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.