you remember me

Corn 2010-07-15 19:01 (1 kommentar)
Såhär är det hörni: jag jobbar! Men trots det hinner jag med en del saker, i helgen hade jag långledigt och då åkte vi ju till Uppsala och kikade på Kris Kristofferson. Mitt i natten, efter konserten, lånade vi cyklar på hotellet och cyklade runt i stan. Det är vad jag saknar med stadsboende: cyklandet. på sommaren. mitt i stan! mitt i natten!

Och sen var det söndag och ikea och sen var det måndag och då hade vi svärföräldrar + min mor + särbo här på middag, det var supermysigt förstås. Jag lagade mat för första gången på hundraelva dagar eller något i den stilen, och det blev gott och det blev bra och min man gjorde goda drinkar.

Sen var det tisdag. Då bjöd vi hit kompisar. En toppenkväll. Jösses.

Och vi/jag är så lyckligt lottade/lottad, för inte mindre än TVÅ par kompisar har skaffat hus helt nära vårt, och det är som en jättestor lyx och bonus, något jag har drömt om under alla år här. Alltså folk man faktiskt har VALT som vänner som grannar! Inte bara grannar som råkar vara trevliga utan riktiga toppvänner. Att kunna GÅ till varann och käka! Att kunna pipa förbi på en liten fika!

Det ena är ett par + barn, som vi har umgåtts med i mindre än ett år men de är HELT fantastiska och vi kommer så bra överens allihop. Kreativa, härliga, kloka människor.

Det andra är ett par där jag är mest kompis med killen, eller rättare sagt, jag känner inte hans tjej, så det kanske inte blir en massa parhäng till att börja med men sen? Och han och jag är fina vänner och jag tror att vi kommer att hänga en hel del på våra lediga fredagar, bland annat.
Det här gör mig himskans glad. Sådär riktigt skitlycklig faktiskt.

Nya skivor gör mig också glad: Delta Spirit, Band of horses, Local Natives, Deer Tick.

Och boken! The Boat. Nam Le. Novellsamling. Jag har läst första, tragglar med den andra under de få minuter jag är vaken vid läggdags varje kväll. Den är fin. Och Nam Le är fin!

Och jobbet går väl bra. Lite rörigt ibland men jag tror att jag roddar det ganska bra.

Nu är jag mol allena hemma på gården. Det är bara korna som är här, som står och råmar, och svalorna som drillar omkring i luften, och hönsen hör man inte mycket av.
Jag slänger i mig en macka med potatis och kaviar på, sen går jag ut och målar uterum och slickar i mig av solen medan den fortfarande värmer.

Puss!

pussel

Gud vad bra det låter alltsammans! Härligt med ett sånthär gladinlägg. :)

2010-07-15 21:43:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.