it's just that the moon is full

.jag 2010-07-03 15:20 (5 kommentarer)
det är varmt som bara den och då det är så underbart skönt att ha en stor lummig och uppväxt trädgård, så man kan ligga i skuggan och äta jordgubbar och läsa deckare och njuta av livet och att det är mindre än en vecka kvar till semestern.

jag skulle kunna ligga hela dagen och äta jordgubbar och läsa deckare, men vi är bjudna till svärmor på kalas och ska strax åka. relationen mellan mor och son är inte god och när vi träffas är det lite som att vistas i ett minfält. och till kalaset är även ett ex till mr S bjuden, för hon och svärmor umgås fortfarande, och jag har ju väldigt svårt för det där med ex. jag tycker fan inte det är naturligt att umgås med sina ex och jag undrar varför det överhuvudtaget tog slut om man nu trivs så jävla bra ihop. och jadå, det är så patetiskt att känna så att det knappt finns ord för det. jag vill inte känna så. men jag kan bara antingen släppa fram alla känslor eller stänga jag av allt. det går liksom inte att bara sortera ut de bra känslorna och peta undan de dåliga. och nu känner jag så här, och jag vet att det bottnar i min egen osäkerhet och jag vet att den bottnar i att jag aldrig aldrig tidigare varit tillsammans med någon där lögner, svek och otrohet inte var ett trevligt litet inslag i vardagen, och jag vet att mr S inte är sån och att han inte ska behöva dras med i saker som andra har tillfogat mig.

men jag känner så här, och det är jobbigt. tur man är så jävla bra på att hålla masken.

Bonitan

<3

2010-07-03 15:27:54

Anni

Man kan väl inte lägga sej i vem svärmor umgås med, men visst är det väl rätt okänsligt av henne att utsätta dej för ett ex?! Dom kan väl träffas när inte du är med? Visst, du kanske har historiska skäl att vara extra känslig, men vem som helst skulle väl reagera på en sån sak?!

2010-07-04 21:19:15

.jag

@Anni: tack! ibland känns det som att det bara är jag i hela världen som tycker det är någonting att hänga upp sig på.

2010-07-05 07:11:04

Mucklan2

Har du träffat xet förut? För jag har liksom upplevt att det är innan man träffar dom som det känns obehagligt. Sen brukar det visa sig att det är rätt odramatiskt och inget att oroas över. Dessutom är det nog ett gott tecken att det inte är hemligt och bakom din rygg, eller? Men visst, jag kan gott förstå att det inte känns som något man gärna byter mot jordgubbar och deckare. Men jag antar att du gjorde din "plikt" och inte uppfann någon lämplig krämpa som ursäktade att du stannade hemma? Tänk ut en till nästa gång ;)

2010-07-05 12:04:29

.jag

@Mucklan: jo, jag har träffat henne förut och det är ABSOLUT inget konstigt, egentligen, men det hjälper ändå inte riktigt mot nojorna. självklart gjorde jag min "plikt", jag tror inte jag skulle kunna ha samvete att hitta på en ursäkt för att slippa undan. man borde skaffa sig rymligare samvete kanske. men var? :)

2010-07-06 06:36:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.