a drop of the pure

.jag 2010-06-28 10:40 (inga kommentarer)
sitter på jobbet och vill helst vara ledig, det är sjukt varmt både inne och ute och jag är rätt oinspirerad just nu. men nu är det inte semester än, så det är bara att bita ihop och knoga vidare den här veckan och halva nästa. sen så.

midsommarhelgen var bra. vi hade en vän på besök och det var snyggt som i en pripps blåreklam, nästan. äta ute i sin egen lummiga trädgård (långt från skärgården förvisso, så där sprack väl pripps blå-liknelsen), blå himmel, sill, nypotatis, köttbullar, immiga snapsglas, jordgubbar, grillat på kvällen. det var mycket lyckat. på lördagen byggde vi staket och igår gjorde vi nästan ingenting. mr S var en vända i sitt snart fd hus och hämtade lite grejer, jag låg hemma i skuggan och slappade.

idag ska jag träffa L efter jobbet, imorgon är det valpkurs. onsdag ingenting men på torsdag ska vi till banken och avsluta husförsäljningen. TACK GODE GUD att det är över sen, det har tagit så sjukt mycket tid och då har vi ändå sluppit både flyttstädning och att fixa vissa saker som vi skulle fixat om vi skulle ha sålt det till någon annan. men att tömma att hus där folk bott i generationer utan att kasta en pinal tar fan så mycket längre tid än jag kunde föreställa mig.

och sen ska vi börja ett nytt liv, där vi bara behöver hålla på med vårt eget och inte med röjning och bortforsling och utrensning av framför allt ANDRAS grejer. det blir nästan som semester bara det.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.