Lördag

Lisasan 2010-06-19 13:36 (2 kommentarer)
Äh, vad jag än skriver blir det fånigt idag. Det blev i alla fall en bra början på dagen med fin frukost och en liten present. Sedan lätt huvudvärk, förmodligen beroende på vädret.

Började baka en kladdkaka, men när mjölet skulle i var det inte bara rent mjöl i påsen. Förbannade jäkla krypen är tillbaks. Jag vet inte vad det är för kryp, men dom är så yttepyttesmå att dom knappt syns. Men kryper gör dom. Så kladdkakssmeten står nu undanställd i väntan på en ny mjölpåse. Sedan, kanske i morgon, får vi väl ta det stora arbetet med att tömma skafferiet. Vette sjutton hur man blir av med ohyran bara, känns som att jag skulle vilja ha hit Anticimex för rejäl giftsprayning och slänga precis allt därinne. Men det funkar ju inte riktigt.

Om en stund kommer gäster, så jag måste väl fixa i ordning mig antar jag. Och få undan det sista av stöket överallt, i väntan på det nya stöket som ska till.

AnnA

Hu, för småkryp inne. Varför fungerar inte det med Anitcimex? Ring ditt försäkringsbolag och kolla med dem. En del sanering ingår i hemförsäkringen. Och har du haft dem vid upprepade tillfällen, måste du kanske ta fram storsläggan!

2010-06-20 08:51:34

Lisasan

@AnnA: Ja usch... ska kolla om det ingår i hemförsäkringen!

2010-06-20 22:52:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may