in A major

.jag 2010-06-08 16:45 (inga kommentarer)
men om det bara inte vore så sjukt mycket precis hela tiden. på jobbet är det kaos, som vanligt vid den här tiden på året. idag har jag inte gjort EN ENDA av de grejer som stod på min akuta att-göra-lista, bara för att det hela tiden dök upp nya och ännu mer akuta grejer.

och igår var jag ju och besökte den där fabriken som ska läggas ner, och det var ju minst sagt dystert. "jaså, det är du som ska ta över nu" sa en gubbe som om det var jag personligen som hade köpt upp företaget han jobbat på i hela sitt liv. vad ska man göra liksom, beklaga eller vara äppelkäck och säga "det ordnar sig nog ska du se" eller VADÅ? jag vet inte. hur som helst var det väldigt ansträngande att vara nedtonat äppelkäck en hel dag, och jag var inte hemma förrän vid åtta på kvällen så det var bara i princip att gå och lägga sig eftersom jag skulle upp halv fem idag som alla andra arbetsdagar.

och resten av veckans dagar är det någonting VARENDA KVÄLL. precis som förra veckan. och på fredag tar L studenten, och då kommer mina föräldrar hit och sover över. på lördag och söndag har jag lånat en minibuss och vi ska flytta grejer från mr S' hus (det tar fan ALDRIG slut). ja, och sen är det ju måndag igen. men förhoppningsvis lättar det lite efter helgen. FÖRHOPPNINGSVIS alltså. och den 1 juli ska huset vara tomt, sen har vi bara vårt eget att ta hand om. men vad fan, jag vill ju pyssla här NU. röja i källaren, plantera ut gurkplantorna och tomatplantorna och squashen, men först måste vi stängsla in trädgårdslandet eftersom hundarna älskar att jaga varandra, helst i det nysådda. och stängsla hinner vi inte just nu, vi hinner ju för fan inte ens åka och köpa stolpar. och vi vill bygga växthus av en massa gamla fönster som vi har, men det hinner vi inte heller just nu. N sms:ade och frågade om jag kunde hämta lille A på dagis för hon skulle till stan för att köpa en examenspresent till L och jag bara, tyvärr, jag HINNER inte, och kände mig skittaskig.

ja, och om ett par veckor fyller L år, och svärmor ska ha 70-årskalas helgen därpå. som vi inte är ett dugg sugna på att gå på, men vi blir väl dessvärre tvungna. men sen börjar semestern. hoppas jag åtminstone.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.