shining down like water

.jag 2010-06-06 20:01 (3 kommentarer)
helgen har varit både hektisk och soft på samma gång. mycket att göra, men av någon anledning blev det ändå massor av tid att grilla och ligga i trädgården och läsa. nu är jag svettig och klibbig och ska snart gå och duscha och göra mig i ordning för kvällen.

jag är lite splittrad och nervös, imorgon ska jag åka och besöka en fabrik som ska läggas ner. känns ju sådär kul, "tråkigt för er att inte ni får behålla era jobb eftersom er fabrik ska flyttas till min stad, kan ni lära mig allt om den så är ni hyggliga." eller vad man nu ska säga. jag får väl förbereda mig på resan dit, det tar ändå några timmar så något ska jag väl komma på.

och duktiga duktiga L har fått ett stipendium för att han är en så lovande talang, och jag har fått läsa omdömen som några av hans lärare har skrivit. "det har varit ett nöje att stå vid L:s sida och få undervisa honom" skriver en. "en av de mest begåvade elever jag haft musikaliskt" skriver en annan. "den mest begåvade elev undertecknad har undervisat i piano" skriver en tredje. och mammahjärtat svämmar över. och mest är det för att han har hittat sin GREJ. där han får vara precis som han är och ändå bli bekräftad och uppskattad och får känna sig värdefull. äntligen medvind efter alla år i motvind. så fint. tack, tack, tack.

AnnA

Åh, vad härligt att få glädjas med barnet!

2010-06-06 20:07:30

Bonitan

Härligt - det med L - och jobbigt - det med jobbet...

2010-06-06 20:38:40

Dorizz

Skönt att han fått hitta sin grej! :)

2010-06-07 12:06:30


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.