and we accelerate

.jag 2010-06-02 07:22 (inga kommentarer)
sitter på jobbet och pustar efter att ha effektivslavat ett par timmar såhär på morgonen, jag har precis skrivit och mailat iväg en saftig rapport till min chef och känner mig rätt så nöjd med mig själv. om jag får säga det själv, och det får jag.

min syrra har ringt och jagat mig typ tre kvällar i rad. första kvällen var jag på väg att gå och lägga mig när det ringde, och då svarade jag inte när jag såg att det var hon. för hon är en långpratare av stora mått och jag ville ha min nattsömn. i förrgår och igår hade jag ännu inte hunnit hem när hon ringde. och jag tycker lite att hon kan väl ringa på mobilen om det är så himla viktigt, men det är hon för snål för. och det går bara att få tag på henne efter åtta på kvällen, för innan dess ockuperar antingen hennes ungar eller hon själv telefonen. eller så är hon på innebandy, fotboll, friskis & svettis, syjunta, föräldramöte eller något annat av de miljoner aktiviteter som hon och hennes barn ägnar sig åt, och då svarar inte HON i sin mobil. och efter åtta då vill jag varva ner, inte sitta i telefon och lyssna på när hon kör sin agenda om vad som hänt på hennes jobb (ganska ointressant), vad hon och hennes kille har gjort och tänker göra (inte heller intressant) eller vad hennes kompisar och grannar, som jag inte känner, har gjort eller ska göra (synnerligen ointressant).
jag tror att jag vet vad hon vill, och det är väl därför jag inte känner mig så ivrig på att ringa tillbaks, jag misstänker att hon vill planera det årliga sommarkalaset som vi har in my home town. och OJ vad jag vill detta. not.

men det är väl som vanligt, bara att bita ihop och genomföra. det får gå. men nu ska jag fortsätta jobba. för det är sjukt mycket i rörelse just nu.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.