Gaaaah

Lisasan 2010-06-01 14:03 (inga kommentarer)
Har precis avslutat två samtal med FK och vid första samtalet pratade jag med en komplett idiot, vid andra en jättetrevlig dam som dessutom är min handläggare.

Först står man 181 nummer och nästan 30 minuter i kö, sen får man prata med en idiot som försöker lägga på för att jag ringer kundtjänst och inte min personliga handläggare. Jag hade frågor som rörde inte bara sjukskrivning utan även föräldraledigheten, men hon skulle prompt tjafsa om att jag skulle ringa min personliga handläggare. Jag förklarade att det skulle gå snabbare om jag bara fick ställa min allmänna fråga, så till slut fick jag det, men det tog säkert ett par tre minuter innan hon slutade tjata om att jag ringt fel. I allt tjafs försvann dock det jag skulle fråga om föräldraledigheten, tack för det jävla FK.

Sen ringde jag trots allt min personliga handläggare för att få ett andra svar på samma fråga, och det var samma svar så jag får väl lita på det. Förra gången jag hade en liknande fråga fick jag fel svar och därför har jag nu fått överklaga rättsligt ända till kammarrätten (fast jag får naturligtvis inte prövningstillstånd) och nästa steg blir att begära skadestånd. Det ville jag slippa, alltså ville jag ha rätt svar och alltså stod jag i kö i 181 nummer, bara för att få prata med en idiot. Men min personliga handläggare är kanontrevlig, och där är det minsann inget tjafs. Jag får korrekta svar, ett leende (tror jag) och litet skämt genom luren, och känner att jag trots sjukskrivning och elände är en riktig människa som får det jag har rätt till genom vår allmänna försäkring. Precis som det ska vara. Inga problem, inget tjafs, och inget ifrågasättande av mina sjukskrivningspapper. Äntligen något som går min väg, jag var annars oroad över att ha blivit sjukskriven för foglossning som har varit så struligt, men samtidigt står det ju femtioelva andra saker på sjukskrivningarna - inflammationer i ledre och muskler, riskgraviditet, symtom från mina grundsjukdomar och lungproblemen med mera.

Men idioten. Man kan ju bli vansinnigt trött för mindre. Detta inlägg blir för övrigt totalsvamligt eftersom jag fortfarande är upprörd över första samtalet och dessutom tokstresad. Ska strax till tandläkaren.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may