Uttråkad

Lisasan 2010-06-03 14:55 (3 kommentarer)
Såna här dagar, då sambon går till jobbet mitt på dagen, får jag inget gjort. Jag sov till 11.30, gick upp och vi åt "frukost" ihop, sedan är det plötsligt eftermiddag och jag har inte gjort ett skvatt. Samtidigt orkar jag inte, gårdagen var jobbig nog och det känns ordentligt i kroppen idag. Även om jag inte tog i så det störde tar det på krafterna att vara ute i trädgården. Jag lyfte inget och grävde inget, men det blev en del spring fram och tillbaks, och det sätter sig i bäckenet.

Så frågan är nu vad jag gör av resten av dagen. Jag behöver verkligen tvätta handdukar, men det är det där med att springa upp för trappan, och så ner två trappor med tvättkorgen, sedan hänga. Det är jobbigt som sjutton, och under dagen idag kan jag inte få någon hjälp alls. I övrigt behöver jag börja fixa på övervåningen, men samma sak där, det behöver lyftas undan en och annan pryl, och jag borde verkligen inte göra det själv. Det kommer bara surt efteråt.

Men ligga på soffan, eller sitta framför datorn, heeeela resten av dagen... det känns trist värre.

kicko

bygga en blogg åt bäbis? =)
Stillasittande och kreativt liksom...

2010-06-03 15:17:57

Lisasan

@kicko: En variant förstås, men jag har inte riktigt tålamod dessvärre. Ska behålla tanken dock, kanske vore det något att börja med framöver! :)

2010-06-03 17:58:51

kicko

Alla bäbisar som ÄR nåt måste finnas på nätet, vet du... :)
Om inte annat är det nog ett bra sätt att komma ihåg saker som lätt faller i glömska annars. Om man bara kommer ihåg att blogga dem, vill säga... jag skulle ledigt gå omkring och tro att kaksmulan alltid har varit som den stora 5åring han är idag om jag/micke inte hade skrivit ner små episoder om vad han gjort tidigare. För det är liksom SJÄLVKLART att han alltid klarat av det han gör idag, även om jag har vaga minnen av napp och blöja... fast det måste ha varit nån annan unge. =)

2010-06-03 23:34:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may