Tillväxt och märkligheter

Lisasan 2010-05-29 14:41 (inga kommentarer)
De senaste två dagarna tror jag magen växt med typ 5 centimeter i omkrets. Känns som hela jag är en ballong, totalt sprickfärdig. Det är lustigt, det har varit så här till och från, vissa dagar är det som att det växer så in i helskotta, sen lugnar det ner sig och huden tänjs väl ut gissar jag, så allt känns förhållandevis rätt anpassat, sen kommer en ny tillväxtpeak och så vidare.

Nu sparkas det så ordentligt att det syns rejält på utsidan. Tog ett bad igår för första gången på ett par år, och såg hela magen röra sig gång på gång. Väldigt märkligt och väldigt konstigt, men häftigt!

Huden på händerna har börjat läka, några dagar med kortison och fet kräm gjorde väl susen. Fortfarande har jag svårt för vatten, så badet igår fick händerna att bli som något utomjordiskt, men det var ju bara att smörja och vänta så blev det bättre. Konstigt nog har jag märkt att huden i ansiktet är så löjligt fin för tillfället. Jag brukar inte ha direkt dålig hy, men inte sådär superbra heller, men nu känns det som ansiktshuden blivit tio år yngre. Helskumt, men trevligt!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may