fill up the glasses

.jag 2010-05-10 07:10 (3 kommentarer)
den här helgen lär inte gå till historien som den roligaste precis. men nu är den över, det är måndag och vardag och snart är det långhelg. TACK GODE GUD.

vi har haft mina föräldrar och mr S mamma på besök. och i fredags var ingen bra dag alls, pms från helvetet, stressigt och rörigt och övertid på jobbet och sen skulle vi städa och baka och laga mat och greja på kvällen. ja, det slutade förstås med att vi blev osams. och sedan fick vi liksom stressa fram att bli sams innan föräldrarna kom och nej, det är väl ingen metod jag direkt rekommenderar.

ja, men middagen gick väl någorlunda hyfsat, även om det uppstod ungefär en miljon pinsamma tystnader som kom sig av att någon hade sagt något som de andra inte riktigt förstod. men maten blev åtminstone lyckad.
mina föräldrar skulle sova över, det gör de ju jämt. och jag klarar inte riktigt av det. jag klarar inte riktigt av att vakna på morgonen och så är de där. jag klarar inte riktigt av att dela badrum och kök med dem. jag klarar framför allt inte alls av att de inte sköter sin hygien så att det hamnar ovanför den nivå jag tycker är acceptabel, jag ska återkomma till detta i en annan text för det är lite jobbigt.

men hur som helst. även en evighet tar ju slut och när de hade åkt så städade jag toaletten och köket, liksom städade bort dem, och jag duschade och tog på mig rena kläder. och sedan låg vi på soffan hela eftermiddagen och det var fint. vi gjorde ingenting speciellt, vi var bara nära varandra. redde ut vårt fredagstjafs i lugn och ro. halvsov framför fördumnings-tv, höll varandras händer och andades i samma takt. han och jag; vi, us against the world. precis som det ska vara.

och det är ÖVER för den här gången. tack för det.

Anni

Pust!

2010-05-10 09:16:56

Moot

Jag säger som anni - pust...

2010-05-10 09:30:46

Morris

<3

2010-05-10 09:51:12


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.