Inköpen

Lisasan 2010-05-04 21:35 (1 kommentar)
Barnvagn inköpt idag, vilket förvisso känns en aning tidigt, men ska man få tag i en av förra årets modeller till billigare pris är det hög tid. Vi bestämde oss för en Crescent Comfort i svart och rött, verkar kanonbra. Hårdlift ingick och är vad vi tror oss behöva. Barnvagnsmarknaden är stor och skrämmande och i ärlighetens namn fattar jag inte mycket av duovagnar, kombivagnar, strollers och sånt, men vagnen vi köpte kändes så otroligt rätt så det blir nog bra. Egentligen tillät ekonomin endast begagnat, men efter att ha läst skräckhistorier om utmattad plast och trasiga handtag kändes det som att jag ändå väldigt gärna ville ha en ny... och när vi väl hittade en såpass billig märkesvagn var det lika bra att slå till. 4000 pix senare, det är nästan lika mycket som begagnade motsvarande vagnar kostar på Blocket. Skötväska och andra tillbehör får vänta, det är ju inte särskilt bråttom.

Idag har även inhandlats 3 stycken amningsbehåar i stora varuhuset på landet som de flesta känner till från tv. Efter ett par varv där är jag helt slut och har ont så in i helskotta, men efter att ha sett priserna på amningsbehåar här i stan var jag beredd att ta en del smärta för att få tag på lite billigare underkläder. Jag har helt enkelt inte råd att betala 600 spänn för en behå när jag kan få en lika bra för 89 spänn på billiga stället. I övrigt blev det lite mer underkläder vilket också var riktigt nödvändigt, och så lite diverse hudlotions, tvättmedel och sånt.

Nu är det lite mer än två månader kvar till beräknat datum, så det får räcka med inköp på ett tag. Vagnen kändes nödvändig med tanke på utförsäljningen av förra årets modeller, och amningsbehåarna kändes nödvändiga eftersom jag snart inte kommer klara att gå runt i stora varuhuset på landet. Men resten, som vändan till IKEA, får vänta. Jag har en lista på det absolut mest nödvändiga, och jag har kollat priser och mätt och donat för att vi inte ska vare sig köpa för dyrt eller köpa fel. Känns som jag har rätt bra koll. Det är bra med koll, men själva inköpen får vänta, kanske till i början eller mitten på juni. Får se hur länge jag känner att jag kan vänta, vill ju gärna vara med och handla, men foglossningen och allt annat gör mig ju inte direkt mer rörlig närmare förlossningen.

Nu är det dags att värma vetekudden igen. Måste försöka bli någorlunda rörlig inför morgondagens arbete.

ikapiika

Det är klart att du ska köpa en bra vagn! Hoppas du blev varm och mjuk och orkar jobba bra idag.

2010-05-05 10:22:26


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may