Det händer saker

Lisasan 2010-05-04 01:06 (1 kommentar)
Det där med barnvagn är inte lätt. Först var tanken att köpa begagnat. Men så började jag fundera över säkerheten på begagnade vagnar. Och jag insåg att jag faktiskt vill ha en ny vagn. Så idag gick vi in och tittade i en butik. Det fanns en som var helt perfekt. Dessutom nedsatt eftersom det var förra årets modell, så i stället för 6500:- skulle den nu kosta omkring 4000:- med både sitt- och liggdel. Bra märke dessutom. Sedan kanske det är en aning tidigt att handla nu, men om vi kan tjäna in ett par tusenlappar nu är det ju bra, och förra årets modeller är snart helt borta, och så även reapriserna. Och vi har egentligen inte råd, så det hänger på att det är förhållandevis billigt.

Har också börjat fundera på övriga prylar som måste inhandlas, men jag tror inte att det är dags riktigt än. Det vi ska handla är mest standardpryttlar, så som spjälsäng, skötbord och smått och gott. Det mesta finns på IKEA, så det är ju bara att ta en tur dit om några veckor.

För övrigt sparkas det rätt rejält nu. Särskilt den här tiden, ett tag efter midnatt. Börjar också kännas tungt, särskilt med tanke på foglossningen, men än så länge härdar jag ut. Jag undviker helst att gå mer än nödvändigt och får ha ett bälte för att hålla ihop bäckenet, men så är det ju. Kunde varit värre.

Moot

Spännande:-)

2010-05-04 14:44:00


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may