Djupsinnigt på nattkröken

Anni 2010-04-30 08:55 (inga kommentarer)
Igår kom min kompis från storstan. Han kom inseglande på tågstationen med ett stort flin och såg så där cool och semestrig ut. Jag lurade med honom till Röda korsets loppis för att lämna in lite garderobsrensat och kom hem med en matta för 35 spänn och ett ölglas (!). Sen åkte vi och åt en glass.

Och sen började vi prata. Om jobb, teorier, strukturer, idéer. Vi kan snöa in fullständigt på jobbsnack. Han kommer från IT-världen och har rötterna i det som jag lämnat och jag kan dra exempel från min nya bransch och koppla ihop med hans filosofiska teorier. Han är en sån där som kan hålla många dimensioner i huvudet samtidigt, medan jag hellre förankrar i exempel och vrider och vänder på perspektiven ett i sänder.

Vi verkligen frossade i jobbsnack igår. Han lyfter mej och får mej att bli smartare än jag egentligen är och se saker från nya håll. Efter några intensiva timmar igår fick jag lösningen på en sak jag grubblat på i månader. Han borde få konsultarvode!

Istället avslutade vi kvällen med en promenad och en påse husvagnar (som godisbilar). Om vi fortsätter så här hela helgen kommer min hjärna att vara en liten rykande pöl med radioaktivt avfall framåt söndag...

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!