Att maja är en konst

Anni 2010-05-02 11:04 (2 kommentarer)
Att "maja" är något jag lärt mej här på västkusten. Det går tydligen ut på att med picknick och goda vänner fira första maj i naturen och i trevligt sällskap. Tror jag. Det var i alla fall det vi gjorde igår.

Vi åkte vid 11-tiden. Gick lite i skogen i duggregnet och tittade på att fint vattenfall. Sen åkte vi vidare och klappade små söta lamm och hade picknick i gräset. Grillade lite korvar och åt chips och godis. Och lite mer godis.

Sen hem till vännerna där vi somnade så sött i soffan och vaknade lagom till att se fel låt vinna körslaget. (Medge att Picassos kör sjöng Anthem MYCKET bättre!)

Jo och så en rejäl bit pizza däremellan oxå. Att maja innefattar mer kalorier än jag brukar trycka i mej på en vecka. Kom hem och kände mej som en nymatad boaorm, tänkte ägna resten av månaden åt att smälta maten.

Och vi fortsätter med djupsinniga samtal och jag blir långsamt klokare, ser saker på ett nytt sätt, förstår vad jag gör och vad som händer bakom kulisserna. Träningsvärk i hjärnan!

ikapiika

Jag tror att det har och göra med om man är körmänniska eller inte. Jag håller fullständigt med dig, Picassos kör sjöng mycket bättre och det var otroligt häftig med en A-capella version så att man fick se att de verkligen kan sjunga. Maken däremot tyckte att "det blev ju maffigare med trummor och sånt" så han tyckte "rätt" låt vann.

2010-05-02 18:55:02

Anni

@ikapiika Ja, jag såg det med en körledare, så vi är nog lite skadade kanske... ;-) Skönt att du håller med mej i alla fall!
Sen kan jag hålla med om att Moreus är en mysgubbe och att pengarna gick till mer behjärtansvärt ändamål och så...

2010-05-03 11:51:25


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!