Nattyoga

Anni 2010-04-29 08:30 (1 kommentar)
Stel och spänd i nacken, huvudvärken kommer krypande och får mej att se suddigt. Så igår gick jag iväg för att simma och försöka få loss mej. Det hjälpte lite.

Sen kunde jag inte somna inatt, låg där och tänkte på jobb, funderade, halvslumrade och vred mej. Till slut gick jag upp och gjorde lite yogarörelser och försökte sträcka ut ryggen, sen somnade jag.

Idag är det möten och sen kommer en vän från stan och hälsar på över helgen. Det kommer att bli djupsinniga diskussioner och fika hos Bästisen och kanske promenad vid havet. Ska bli bra!

Jag känner mej stressad. Egentligen är det inte så mycket, men jag tål ingenting numera. Det gör mej lite orolig - hur ska jag klara stockholmstempo i höst? Och hur ska det bli med allting... och så är jag igång igen. Stressen är nog mest grubbel. Det blir förmodligen bättre när det väl gäller att göra konkreta saker, för det kan jag ju.

Anni

Fick akuttid till min massör idag! Blev alldeles underbart misshandlad och knådad och nu kan jag nästan röra mej igen! Jag insåg inte hur illa däran jag var förrän jag låg där och kved.

2010-04-29 22:45:56


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!