Äntligen

AnnA 2010-04-16 10:21 (2 kommentarer)
är ett datum satt för bouppteckningen. Det ska bli skönt när det är färdigt. Igår ringde juristen 3 gånger om olika saker. Fast det blir inte förrän om några veckor. Ingen brådska där inte.

Nåja, efter jobbet igår körde pojken och jag och handlade. Här ska bakas. På söndag är det kalas för pojkens son. Det blir ett riktigt kak-kalas med hembakta kakor och tårta. Vi köpte mjöl och socker och smör och grädde och ägg och syltade apelsinskal och jag vet inte allt :)

Dessutom köpte jag kompostgrindar, så nu kan jag fixa till en trädgårdskompost. Har inte blivit något rensat i trädgården för jag har inte haft någonstans att slänga ogräset. Det har blåst bra och grannen hade nog inte uppskattad gammalt gräs och grenar inne hos sig...

Frösådderna växer så det knakar. Köpte blompinnar att binda upp klockrankan med. Det börjar bli dags att skola om alla plantor. De står och trängs rejält i sina sålådor nu.
Just nu känner jag bara för att åka hem och få fixa och dona. Det är så skönt att känna energin komma tillbaka!

Och den lär behövas, att göra listan är lååång. Fast det är bara roliga saker känns det som. Handla present, städa (jo, det är roligt när det blir fint) baka, bada Lillebror och helst hinna lite ute också. Dessutom behöver jag gå igenom vår/sommargarderoben. Den är nog lite knaper. Om jag hunnit handla lite kläder i helgen också, hade det varit fint.

Önsketänkande, jag vet...

Dorizz

Kak-kalas! Iiiii, får jag komma?

2010-04-16 12:11:39

AnnA

@Dorizz, Självklart :)

2010-04-19 12:59:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007