En riktigt skön

AnnA 2010-04-19 13:39 (1 kommentar)
helg har vi haft. Pojken han bakade och bakade på lördagen. Den ena goda kakan efter den andra. Det doftade helt underbart i köket :)

Själv rensade jag lite i trädgården och testade att sila singel. Den förre ägaren har lagt en rejäl hög med singel/jord som behöver siktas. Och singeln behöver tillbaka på uppfarten. Det är alldeles för tunt lager där nu. Men oj, det var inget man gjorde i brådrasket upptäckte jag. Det får bli ett långtidsprojekt tror jag.

Sen fick Lillebror sig ett lördagsbad. Lurvig och nybadad rusade han rätt ut i trädgården och gnuggade sig i gräset. Någon måtta får det vara på hur ren man får se ut ;)

På söndagmorgon var det lite städning och vid lunch kom systerdottern med son. Denna gången började han känna sig lite mer hemma och kunde busa lite med mig. En 2-åring som kiknar av skratt är helt underbart!

Sen blev det kak-kalas för hela slanten. Kaffe och 7 sorter, tårtan inräknad, allt bakat på smör och grädde. Det var riktigt uppskattat av alla gästerna, speciellt för att det inte är så ofta nu för tiden. Kalasets höjdpunkt blev dock en tågbana från Duplo!?
Den tog jag fram till 2-åringen, fast det slutade med att nästan alla satt och byggde med växlar och broar, både barn och vuxna :) Lite klurigt att få det att gå jämnt upp med alla delar...

Efter alla gästerna åkt och vi ätit lite sen kvällsmat(det lilla man orkade)tog vi en kvällspromenad med Lillebror. Skönt att få röra på sig lite efter kalaset.

Dottern hann med en liten tur i trädgården på moppen också. Det går stadigt framåt. Imorgon får ni hålla tummarna att hon klarar uppskrivningen. Hon har börjat bli lite nervös nu, tösen.

Och efter en lång helg, så får man krypa ner i sängen med älskade pojken. Himmel så bra man kan ha det!

Malena2

Vad mysigt det later!

2010-04-19 14:16:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007