Tillbaka

AnnA 2010-04-14 10:53 (1 kommentar)
på jobbet, vilket känns skönt. Jag gillar vardagen när den lunkar på med jobb och små vardagliga ting. Lite ont i halsen, men ingen feber. Nu hoppas jag det bara blir bättre.

Här fanns det gott om högar att ta tag i. Både jobbigt och kul. Just idag är jag tacksam för att jag har ett jobb att gå till. Inte alla förunnat. Kollegor som skiner upp när man kommer tillbaka efter varit sjuk ett par dagar värmer också gott.

Igår fick jag i alla fall lite samtal fixade, när jag var hemma. Ringde juristen angående bouppteckningen. Inte hört ett skvatt på 2 veckor? Han verkade inte riktigt up to date, så han skulle återkomma imorgon. Jag vill faktiskt få detta ur världen nu, för att kunna gå vidare. Hänger ganska tungt över mig. Och varje gång något måste fixas kommer det tillbaka med förnyad kraft. Nåja, imorgon var det.

Dessutom kunde jag boka uppskrivningstid till dottern. Snart kan hon förhoppningsvis köra iväg på sin eu-moped. Frihet för både henne och oss! Vi behöver inte köra och hämta och lämna lika mycket. Dock tillkommer väl en gnutta oro istället när hon är ute och far på vägarna. Intalar mig att det kommer att gå alldeles strålande :)

Nu tillbaka till högarna.
Svejs.

Dorizz

Det rör på sig! :)

2010-04-14 12:09:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007