Tillbaks till vardagen?

Lisasan 2010-04-01 14:43 (inga kommentarer)
Nytt läkarbesök idag, och nu fick jag kortison mot lungeländet. Så jag ska käka det i tre veckor, sedan får vi se vad som händer. Det var en jättebra läkare på många sätt, trevlig och hon tog saken på allvar och gjorde grundliga undersökningar och prover. Men vi hade inte samma åsikt när det gällde arbete. Jag var ju där i ett ärende, men hela min sjukdomsbild och hälsa är just nu ganska stukad. Hon fick se (hade inte tid med mer) en liten del av den, och tyckte därmed att jag ska börja arbeta direkt nästa vecka, sedan upp till fulltid någon vecka senare. Detta trots att andra delar av hälsan inte är ett dugg bättre än tidigare.

Hon kanske har rätt, att kortisonet kommer få mig att piggna till rejält under helgen. Men kortisonet biter inte på benet, det vet jag redan, och benet har varit värre någon vecka nu igen. Vissa nätter vaknar jag 5-6 gånger av smärtan, trots att jag käkat medicin precis före jag ska sova. Att jobba fulltid bara med mitt ben vore i dagsläget helt omöjligt. Det är jag och doktor Hus, svår nervskada i benet och likartad nerdrogande medicinering. För inget annat hjälper, just nu.

Det var i alla fall, trots motgångarna, ett bra besök. Jag tror och hoppas att kortisonet får lungorna att läka ihop, så jag slipper den värken i alla fall.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may