tjolahopp tjolahej

ikapiika 2010-03-05 21:55 (2 kommentarer)
För sådär drygt två veckor sen vaknade jag med något som kändes som ett stekpanneslag i huvudet och världen snurrade rejält i några sekunder. Jag insåg rätt snabbt att jag drabbats av kristallsjuka, alla symptom stämde perfekt. Så länge jag inte rörde på huvudet mådde jag toppen.

Eländet blev bättre och bättre under dagarna som gick och den senaste veckan har jag knappt känt av det alls, det har vinglat till någon del av en sekund när jag böjt huvudet bakåt eller dylikt.

Men nyss lade jag mig för att natta Gabo och snurreländet tog fart igen. Jag vet att det finns någon manöver man kan göra med att vrida huvudet åt olika håll för att få kristallerna rätt. jag tror att det var .Jag som var drabbad för något år sen. Någon som minns?

Jag vet att man kanske borde gå till doktorn men det känns lite svårprioriterat när man mår bra sådär 23 timmar och 58 minuter på ett dygn.

Anni

En kompis hade det häromsistens och det finns sjukgymnaster eller doktorer som kan det där. Det finns nån särskild serie av rörelser som man ska göra, men jag vet inte om man kan göra det själv. Jag tror det ska till nån som kan och det ska göras så snart som möjligt. Du kan väl ringa sjukvårdsupplysningen 1177 och kolla om dom vet nån i närheten av där du bor. Det är ju lika bra att få det fixat?

2010-03-05 22:51:30

.jag

epleys manöver. googla, det finns instruktioner och filmer som visar hur man ska gå tillväga. lycka till.

2010-03-08 11:46:40


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk