igår

ikapiika 2010-03-11 22:22 (2 kommentarer)
Höll jag på och funderade på en text om hur omotiverad jag var och hur tråkigt det var på jobbet och att jag bara ville ha semester, vilket jag ska ha nästa vecka. Sen kom jag på att allt vårt surfande loggas på jobbet och att det kanske inte är så smart att skriva om sin kassa jobbmoral. Något paranoidt jag vet.

I alla fall, nu är det bar en arbetsdag kvar och den ska jag utföra från uppsalakontoret vilket är skönt. Jag bara hoppas att nätverkskopplingen till bushen funkar, det kan vara lite si och så med det på fredagar, för jag måste jobba massor mot vårt dokumenthanteringssystem.

Söndag bär det norrut... till snön... ha ha ha. Nja, jag hoppas kunna åka massa utför och däremellan sitta i en solig snödriva och dricka varm choklad. Eftersom jag nu har sett fram emot detta så mycket kommer det väl regna och vara sjuka barn, men då får det bli bra med det också.

Nu, dusch sen sova.

Moot

Ohhh jag ber till vädergudarna om vindstilla och sol så du får sitta där i en grop och ha det skönt :-)

2010-03-12 08:19:09

Dorizz

Jag har inte suttit i en snöhög med en plastmugg varm choklad sedan jag vara barn, du har ingen AAANING om hur avis jag är. Hoppas det går vägen!

2010-03-12 12:11:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk