Uppdatering

Lisasan 2010-03-01 12:52 (3 kommentarer)
Fick träffa nya läkaren idag, en specialist på extrainsatt besök. Hon var något helt annat än den tidigare läkaren, och hon visade full förståelse för min situation. Dosregleringarna av medicinen som jag gjort på eget bevåg tyckte hon verkade bra och jag låg nu vettigt i dosering om man ser till mina symtom. Inget snack om saken! Hon var dock lite bekymrad över hjärtat och funderade på att skicka mig till kardiologen, men det räckte med en liten undersökning och uppmaning om att ta det lugnt. Jag har fortfarande rejält mycket hjärtklappning och fladder. Man ska också göra en blödningsutredning för säkerhets skull, så nu känner jag mig återigen väl omhändertagen och lyssnad på.

Konstigt nog hade jag inte gått upp något den här gången, utan ner något kilo. Totalt sett har jag inte ökat särskilt mycket i vikt, något enstaka kilo eller två. Kanske beror det på att jag hade en del i överflöd sedan tidigare.

Pocks

Viktläget är ju positivt närm an är stor sedan tidigare - det sa de till mig - "större" tjejer går oftast itne upp så mycket i vikt just för att de har lager och kanske aktar sig en smula, som de så diplomatiskt uttryckte det. Grattis. Hur långt gången är du nu?

2010-03-01 14:50:34

Lisasan

@Pocks: Vecka 20, så det är precis halvvägs! Det stämmer säkert med vikten, man har ju redan lite att ta av och måste inte lägga på sig så mycket egentligen. Sedan spelar ju illamående och hormoner stor roll, jag har inte blivit mer hungrig än tidigare, nästan tvärtom, men jag ser till att få i mig någorlunda med mat och regelbundet ii alla fall. :)

2010-03-01 15:16:57

morsan

Att läkare ska ha så olika åsikt om samma åkomma. Bra att du känner dig omhändertagen igen <3

2010-03-01 21:16:47


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may