Mera uppdatering

Lisasan 2010-03-02 15:14 (inga kommentarer)
Trött så trött på att ständigt må halvkasst. Igår var det lite bättre, idag är det lite sämre. Stackars sambon får nästan sköta hela hushållet här hemma. Jag tar lite disk ibland, och idag har jag dammsugit i fyra omgångar, några minuter varje gång. Annars är det soffläge.

Så läser jag tidningen på nätet och känner mig som en skurk. Som att alla sjukskrivna numera är bovar och banditer, ibland låter det ju så. Fast jag vet ju att just mitt skäl att inte klara arbetet just nu är ett ganska så bra sådant. Och jag går knappt ut förutom när jag ska arbeta mina få timmar per dag, mer orkar jag inte. Jag är inte en person som är "ledig" och pigg och uppåt halva dagarna, utan jag spenderar min sjukskrivna tid mest på soffan, för att jag inte klarar annat. Men ändå, det är FK hit och FK dit, folk som lurar kassan på miljoner och det är lätt att känna sig som en dålig människa som inte är frisk och kry och till 100% presterande.

Nu skiner solen och jag önskar verkligen att jag hade ork nog att uppskatta det. Men tids nog blir det bättre, det här är bara en tillfällig svacka.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may